Vajza 5 muajshe që do të rrojë deri në 18 muaj. Ndjesi në internet | Kuriozitete

Nga greta www.kuriozitete.net

Fëmijët nuk është e drejtë të vdesin, ata janë engjëj. Prindërit Mike dhe Laura Canahuati pasi morën lajmin më të keq në jetën e tyre që foshnja
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Arrin me sukses kartolina e dërguar në vitin 1958 | Kuriozitete

Nga greta www.kuriozitete.net

Shtatëdhjetenjëvjeçari Skot Mekmëri ka pranuar këto ditë një kartolinë të nisur në vitin 1958 nga nëna e tij. Kartolina që ishte dërguar nga
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Fantazma e baristit mbush gotat në pub | Kuriozitete

Nga greta www.kuriozitete.net

Fantazmat nuk janë gjithnjë të këqija. Vetë emri të tremb, por komentet mbi sjelljen e tyre (për ata që besojnë se ekzistojnë) bëjnë që
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Si do të shkatërrohet bota | Kuriozitete

Nga greta www.kuriozitete.net

Që nga viti 2000 e këndej kanë filluar të përmenden skenarë të ndryshëm rreth shkatërrimit të botës dhe zhdukjes së njerëzimit, ndërsa më i
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Suedi, pensionistja në foto qeverie | Kuriozitete

Nga greta www.kuriozitete.net

Kur Margareta Winberg mori një ftesë për të marrë pjesë në një darkë të rëndësishme që shtronte ministrja suedeze e Ambjentit, Lena Ek, nuk i besoi
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Sëmundja kthen dy vëllezër 40-vjeçarë në fëmijë | Kuriozitete

Nga greta www.kuriozitete.net

Dy vëllezër në Britaninë e Madhe u prekën nga një sindromë tepër e rrallë, e cila rikthen pas moshën mendore, duke i vendosur në moshën e
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

8 vjeçari zbulon sëmundjen e tij përmes Google. Babi pse më gënjeni? | Kuriozitete

Nga greta www.kuriozitete.net

E dhimbshme, një histori e vërtetë që të ngjall emocione të forta. Një tetë-vjeçar Dominic Stacey ishte tronditur kur ka zbuluar mbi sëmundjen që
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

shtypidites.com - Behgjet Pacolli njësoj si Gjon Marka Gjoni ?

Nga BlerimUka shtypidites.com

Intelektualët shqiptarë qofshin katolikë, bektashinj, ortodoksë apo muslimanë bashkëpunonin për një ideal të përbashkët dhe nje komb. Është e logjikshme të afirmohet se katolikët e pengonin jashtë mase Serbinë që t'i quajë shqiptarët mbeturina të perandorisë osmaine në Evropë. Kështu, përmes një plani makiavelik të përgatitur mirë, serbët e udhëhequr nga Nikola Pasic (Nikolla Pashiqi) arritën ta
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Konsumi i patates | A e din se...?

Nga greta www.aedinse.com

Konsumi i patates Konsumi i patates, përveçse shijon së tepërmi, ka edhe mjaft vlera ushqyese çka ndihmon në luftën kundër sëmundjeve. Të paktën sipas studimeve të ndryshme rezulton se deri më tani patatet janë karbohidrate të cilat përmbajnë edhe shumë proteina, kjo i bënë një ushqim ideal për atahttp://www.aedinse.com/?p=2041
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Boronica e kuqe | A e din se...?

Nga greta www.aedinse.com

A e din se…ky lëng ndihmon në uljen e temperaturave të larta trupore dhe ruan atë normale. Ky lloj lëngu gjithashtu lehtëson trupin nga toksinat. Boronica e kuqe është një aleate e mirë për parandalimin e cistiteve (infeksioneve urinare) të shpeshta dhe për të përmirësuar terapinë me antibiotikë në rast se sëmundja është shfaqur. Efektet dobiprurëse i atribuohen pranisë së proantocianidineve (PAC
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!

Kërkohet kyçja që të mund ta publikoni Lajmin E Ri

Publkimet e të panjohurve nuk janë të lejuar! Ju duhet kyçeni për ta publikuar. Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!