Suedi, pensionistja në foto qeverie | Kuriozitete

Nga greta https://www.kapsit.com

Kur Margareta Winberg mori një ftesë për të marrë pjesë në një darkë të rëndësishme që shtronte ministrja suedeze e Ambjentit, Lena Ek, nuk i besoi
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!