Vajza 5 muajshe që do të rrojë deri në 18 muaj. Ndjesi në internet | Kuriozitete

Nga greta https://www.kapsit.com

Fëmijët nuk është e drejtë të vdesin, ata janë engjëj. Prindërit Mike dhe Laura Canahuati pasi morën lajmin më të keq në jetën e tyre që foshnja
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!