Arrin me sukses kartolina e dërguar në vitin 1958 | Kuriozitete

Nga greta https://www.kapsit.com

Shtatëdhjetenjëvjeçari Skot Mekmëri ka pranuar këto ditë një kartolinë të nisur në vitin 1958 nga nëna e tij. Kartolina që ishte dërguar nga
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!