Jashtë rrezikut! Aleksandër Peci ngrihet në këmbë

Nga admin si Editorial

Landsthul – Nga spitali ushtarak amerikan në zonën e Landstuhlit të Gjermanisë ai vazhdon të përcjellë për miqtë e të afërmit lajme të mira dhe foto ku duket qartë se gjendja e tij shëndetësore është përmirësuar nga dita në ditë. Në dy fotot e publikuara në faqet e tij zyrtare të rrjetit social të Facebook-ut, njëra tregon situatën e rëndë shëndetësore në të cilën ka qenë më parë nëntetar P
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!

Kërkohet kyçja që të mund ta publikoni Lajmin E Ri

Publkimet e të panjohurve nuk janë të lejuar! Ju duhet kyçeni për ta publikuar. Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!