Studenti që dashuron leopardin! | Kuriozitete

Nga greta www.kuriozitete.net

Kjo është historia e dashurisë së Andrey Golosov, 24 vjeç, student veterinar në Moskë dhe Seva, një leopardi me të cilin praktikisht jeton në
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Kripërat | A e din se...?

Nga genti www.aedinse.com

A e din se…?Vitaminat dhe kripërat minerale e ndihmojnë trupin të ruajë formën e mirë. Një dietë e mirë duhet të sigurojë te gjitha vitaminat dhe kripërat minerale që janë shume të nevojshme për organizmin. Megjithëse kripërat minerale duhen vetëm në sasi të vogla, ato janë të pazëvendësueshme. Vitaminat dhe
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Yndyrnat | A e din se...?

Nga genti www.aedinse.com

A e din se…Yndyrna është një lëndë ushqyese që përmban më shumë energji, në 100 gramë yndyrë ka dyfish më shumë energji se sa në 100 gramë karbohidrate. Do me thënë që njerëzit duhet të bëjnë kujdes që të mos të hanë shumë yndyrna, sepse njeriu absorbon shumë energji shpejt dhe prandaj rrezikon të bëhet i shëndoshë. Mund të jetë e vështirë për të parë sa yndyrë ka në një ushq
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Sheqeri | A e din se...?

Nga genti www.aedinse.com

A e din se…Ndryshimi midis karbohidrateve “të mira” (niseshteja) dhe “të këqija” (sheqeri), është se sa shpejt ato thithen nga zorra dhe kalojnë në gjak. Karbohidratet e “këqija” merren më shpejtë nga trupi, kjo bën që ato mos të kenë asnjë të mirë,
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Femrat: Mashkulli është më seksi, nëse gatuan

Nga NOANewsofalbania noa.al

Një mashkull paraqitet më seksi para syve femërorë, nëse ai di të gatuajë dhe më pak, nëse pretendon që t’i gatuajë gjithmonë partnerja.

Një fakt i tillë ka rezultuar pas një sondazhi të kryer në disa mijëra femra, nga “Emperica Research”
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Zbulimi: Zjarri u përdor nga njeriu, 1 milion vjet më parë | NOA

Nga NOANewsofalbania noa.al

Përdorimi i zjarrit nga njeriu para-historik, shkon prapa në kohë deri në 1 milion vjet më parë. Ndërsa deri tani, ekzistonte teoria se ai ishte zbuluar vetëm 300 mijë vjet prej tij.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Galaktika jonë, ka miliarda planete të banueshme si Toka

Nga NOANewsofalbania noa.al

Yjet janë shumë, miliona e miliona. Kjo dihet. Por ajo që nuk dihej deri dje, ishte fakti se në galaktikën tonë, atë të Rrugës së Qumështit, gjenden miliarda planete të banueshme, si Toka.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Mbreti i Svazalandit kërkon lopë për ditëlindje | Kuriozitete

Nga greta www.kuriozitete.net

Mbreti i Svazilendit Msvati III, njëri nga 15 monarkët më të pasur të botës, i ka urdhëruar besnikët e tij t’i dhurojnë  lopë që do të bëheshin
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Çokollata 18×2, e gatshme për Guinness | Kuriozitete

Nga greta www.kuriozitete.net

Çokollata gjigante e përgatitur me mjeshtëri nga Mirco Della Vechia është gati për të qenë pjesë e librit të famshëm të rekordeve Guinness. Matja
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Ushqime në këmbim të teatrit | Kuriozitete

Nga greta www.kuriozitete.net

Aq shume po ndihen pasojat e krizes se thelle ekonomike qe ka pllakosur Greqine, sa ne qytetin verior te Selanikut, drejtuesit e nje teatri ndermoren nje
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!

Kërkohet kyçja që të mund ta publikoni Lajmin E Ri

Publkimet e të panjohurve nuk janë të lejuar! Ju duhet kyçeni për ta publikuar. Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!