Çokollata 18×2, e gatshme për Guinness | Kuriozitete

Nga greta https://www.kapsit.com

Çokollata gjigante e përgatitur me mjeshtëri nga Mirco Della Vechia është gati për të qenë pjesë e librit të famshëm të rekordeve Guinness. Matja
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!