Shqiptari ne Paris! | Barcoleta Shqip

Nga genti www.barcoletashqip.net

Nje Shqiptar shkoi per pune ne Paris. Meqe nuk gjeti pune, per te mos vuajtur nga uria, hyri ne nje restorant. Si hengri buke i tha kamarierit: - Si veproni
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Letra e ndarjes | Barcoleta Shqip

Nga genti www.barcoletashqip.net

Nje ushtare, qe kishte disa kohe qe kishte shkuar ne Afganistan, merr nje leter nga e dashura e tije ku shkruhej: I dashur Riki, me vjene shume keq qe nuk
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Analgjezikët | A e din se...?

Nga genti www.aedinse.com

A e din se…Analgjezikët janë ilaçe që lehtësojnë dhimbjen pa e ulur inflamacionin. Ato janë shumë efektive në uljen e dhimbjeve të lehta dhe jo shumë të forta të ngjashme me atë të dhimbjës së kokës ose të dhëmbit. Ato nuk kanë efekte anësore si ilaçet e tjera IAJS. Analgjezikët japin efekt shpejt, zakonisht brenda një ore.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Ilaçet e quajtura COX-2 | A e din se...?

Nga genti www.aedinse.com

A e din se…Nëse ju keni probleme me stomakun, ju mund të përdorni ilaçet COX-2. Këto ilaçe ulin dhimbjet dhe kanë më pak efekte anësore se aspirina dhe ilaçet IASM.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Studimi: Njerëzit e mirë s’bëhen dot të këqij, e kanë në gen

Nga toni noa.al

Shkencëtarët amerikanë nga Universiteti Buffalo dhe Universiteti Irvine kanë zbuluar që mirësia, e cila definohet si ndjenja e përgjegjësisë shoqërore dhe e dashurisë, është e përcaktuar me gjene
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Miliarder, nuk ka shtëpi dhe as veturë, por... (FOTOT)

Nga toni noa.al

Ai është miliarder por asnjë gjë luksi në emrin e tij nuk ka. Ca më keq, as ato sende të jetës së përditshme që shumë familje të mesme i kanë. Nikolas Berggruen jeton si një nomad. Nuk ka një shtëpi, nuk ka asnjë veturë, madje as dhe një orë dore.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Tregon Biondja - HumorShqip.net

Nga greta www.humorshqip.net

Burri të premten ma solli një pulë dhe më tha: “Përgatite mirë për të dielën”. Nuk e dija se çfarë veshin pulat të dielën, por e gjeta një - Qendra e humorit dhe argetimit...
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Mjeshtri i madhe Kamil Sen Sansi | Barcoleta Shqip

Nga genti www.barcoletashqip.net

Njehere, ne nje takime te sferave te larta te shoqerise, mjeshtri i madhe Kamil Sen Sansi po shoqeronte duetin e dy zonjave te njohura. Ne nje moment zonjat u
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Shirokasi | Barcoleta Shqip

Nga genti www.barcoletashqip.net

A mund te me thuash, pyeti qytetari nje shirokas, sa large eshte prej Shiroke e deri te ura e Bunes, me nje lunder me vele? Si te fryes era - ia kthene
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Xhek Lenoni | Barcoleta Shqip

Nga genti www.barcoletashqip.net

Xhek Lenoni u vonua ne pergatitjen e nje tregimi te premtuar nje reviste te njohur ne Nju Jork Redaktori i revistes, pas perpjekjeve te perseritura, por te
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!

Kërkohet kyçja që të mund ta publikoni Lajmin E Ri

Publkimet e të panjohurve nuk janë të lejuar! Ju duhet kyçeni për ta publikuar. Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!