Letra e ndarjes | Barcoleta Shqip

Nga genti https://www.kapsit.com

Nje ushtare, qe kishte disa kohe qe kishte shkuar ne Afganistan, merr nje leter nga e dashura e tije ku shkruhej: I dashur Riki, me vjene shume keq qe nuk
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!