Zgjedhja e presidentit, Wollfarth: Kandidaturat të paraqiten brenda afatit | GAZETA REPUBLIKA

Nga anaa https://www.kapsit.com

Kreu i prezencës së OSBE-së në Tiranë, Eugen Wollfarth vlerëson se kreu i ri i shtetit duhet të ketë jo vetëm konsensusin e palëve, por ai duhet jetë një figurë e pëlqyer nga populli. Ambasadori i OSBE-së,
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!