Xhinset mos i lani shpesh në makinë | Sekrete Bukurie

Nga genti https://www.kapsit.com

Xhinset janë pjesë kulti e gardërobës. Ruani sa më gjatë... Pos nëse i keni bërë me njolla, mos i lani xhinset siç i lani pjesët e tjera të
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!