Volkswagen XL1, vetura më ekonomike | AutoLajme.com

Nga genti https://www.kapsit.com

Edhe pse ende nuk është futur në linjën e prodhimit, koncepti Volkswagen XL1 shumë shpejt do ta sheh veten në treg, kjo falë disa vetive unike që
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!