Telefoni mund te karikohet me nxehtesine e trupit | Keshilla.NET

Nga greta https://www.kapsit.com

Hulumtuesit janë duke zhvilluar teknologji për të Karikuar telefonin duke përdorur nxehtësinë e trupit. Një grup i studiuesve në Universitetin Wak
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!