Tani kartat e kreditit vidhen me valë | Kuriozitete

Nga greta https://www.kapsit.com

Miliona detaje të kartave të kreditit dhe debitit mund të vidhen nga radiovalët, për shkak të një teknologjie të re të këtij lloji që po vendoset në
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!