Skype gati per Windows Phone

Nga tirana https://www.kapsit.com

Pas versionit “Beta” të prezantuar në MWC-në e Barcelonës, Microsoft njofton lançimin e versionit zyrtar të aplikimit të Skype për Windows Phone.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!