Si punojnë burrat, kur është fjala për seks? | Sekrete Bukurie

Nga genti https://www.kapsit.com

Organet seksuale të burrave janë biologjikisht të ndryshme nga të specieve të tjera. Penisi i njeriut nuk ka një kockë. Pse? Mos pasja e një kocke
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!