Showbiz: Elda Koci pohon ndarjen me Redon Makashin

Nga AlbTeam https://www.kapsit.com

ShareDukej si e pamundur, por është e vërtetë. Javën e kaluar, “Gazeta shqiptare” publikoi lajmin e ndarjes së njërit prej çifteve më jetëgjatë si të dashuruar, Redon Maakshit dhe gazetares Elda Koçi. Arsyeja e ndarjes sipas gazetës ishte lidhja e [...]
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!