Shkencëtarët zbulojnë “gjenin e pangopur” shkaku i të cilit vuajmë nga mbipesha | Keshilla.NET

Nga greta https://www.kapsit.com

Me sa duket fshehtësia e një linje vitale fshihet në gjenet tona. Shkencëtarët theksojnë se kanë zbuluar gjenin e pangopur, i cili trurit nuk ...
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!