Shitet qyteza më e vogël në botë | Kuriozitete

Nga greta https://www.kapsit.com

Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ka dalë në shitje qyteza më e vogël me vetëm një banor, kurse çmimi fillestar është 100 000
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!