SHBA: Superdarka, 6 milionë dollarë për fushatën e Obamës

Nga toni https://www.kapsit.com

ktori i njohur i Hollivudit Cooney, organizojnë darkë me 150 persona, 40 mije dollarë për "pjatë"
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!