Seria A, java e 33-të do të rikuperohet më 25 prill

Nga toni https://www.kapsit.com

Java e33-të e kampionatit italian të Seria A, e cila u shty si pasojë e tragjedisë së mesfushorit të Livornos Piermario Morosini, do të rikuperohet ditën e mërkurë më 25 prill.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!