Rritja e çmimeve të karburantëve në SHBA zemëron shoferët | AutoLajme.com

Nga genti https://www.kapsit.com

Çmimet e naftës në nivel botëror janë rritur ndjeshëm gjatë gjashtë muajve të fundit. Kjo ka shqetësuar konsumatorët dhe po vështirëson rritjen
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!