Rita Ora: Dua suksesin dhe famën që ka marrë Rihanna

Nga toni https://www.kapsit.com

Rita ka treguar për kontratën e saj me Roc Nation, ndërsa ka theksuar se takimi i parë i saj me reperin Jay Z ka qenë kur ajo ishte 18 vjeçe.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!