Rita Ora…Do të bëhet yll botëror? | KosovaChat

Nga kosovachat https://www.kapsit.com

Ju ndoshta nuk keni dëgjuar ende për të por vitin e ardhshëm në të njëjtën kohë askush prej jush nuk do të ketë mbetur pa dëgjuar për emrin e Rita Oras.Mediat britanike e ngrejnë lart me superlativa shqiptaren e cila ka firmosur me Jaz-Z’s Roc Nation, e njëjta kontratë si Rihanna dhe pavarësisht se ajo pohon se është ndikuar nga Gwen Stefani në mënyrën e veshjes, gjithçka ngjan në fakt me Rihanna.

Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!