Riberi-Roben, konflik në dhomat e zhveshjes

Nga ornela https://www.kapsit.com

Para disa muajsh një video tregonte se si lojtarët e Bajernit të Mynihut vendosin se cili duhet të gjuante goditjen e dënimit. Rezultati ishte i thellë në favor të tyre dhe kjo u pa më shumë si argëtim. Por në [...]
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!