Rezarta Shkurta nuk ndalet - VIP - Infokus

Nga lumbardh https://www.kapsit.com

Kënga e re, pas "Droga jam", duket se do të jetë një bashkëpunim. Vetëm pak kohë pas lançimit të këngës së saj “Droga jam”, Rezarta Shkurta ka premtuar një tjetër këngë shumë shpejt. Kënga e re e Rezit duket se do të jetë një bashkëpunim. Këtë gjë...
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!