Restorantet e mahnitshme në pemë | Kuriozitete

Nga greta https://www.kapsit.com

Vizitorë të cilët vizitojnë restorantet ekologjike Soneva Kiri në Tajlandë kanë mundësi për të ngrënë në tavolinat e tyre të varura në
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!