Rama- Vietti: Drejtësia të ruajë pavarësinë e saj | NOA

Nga NOANewsofalbania https://www.kapsit.com

Kryeprokurorja Ina Rama, priti në takim nënkryetarin e Këshillit të Lartë të Drejtësisë të Republikës Italiane, Michele Vietti.

Gjatë këtij takimi zonja Rama bëri një pasqyrë të punës së Prokurorisë Shqiptare duke e vënë theksin te angazhimi i këtij institucioni në rritjen e profesionalizmit, zbatimit me rigorozitet të ligjit dhe shmangia e çdo ndikimi ekstraligjor nga organet e drejtësisë.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!