Rama: FMN po pohon krizën, plani i Qeverisë “Pas meje të bëhet qameti”

Nga toni https://www.kapsit.com

Në tryezën e Partisë Socialiste për zhvillimin kombëtar, kreu i saj Edi Rama u theksoi se deklaratat e Fondit Monetar Ndërkombëtar kanë treguar në vijimësi krizën në të cilën po futet Shqipëria.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!