Qeveria vendos të lejojë mbetje metalike alumini dhe bakri për riciklim në Shqipëri | NOA

Nga toni https://www.kapsit.com

Këshilli i Ministrave vendosi në mbledhjen e sotme autorizimin e një kompanie (“Ama Recycling”, sh.p.k.), për importin e mbetjeve metalike të aluminit dhe të bakrit.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!