Psikoterapia, si i parandalon sëmundjet mendore | Sekrete Bukurie

Nga genti www.kapsit.com

Terapia psikologjike funksion në të njëjtin nivel ashtu siç edhe funksionojnë farmaceutikët. Qëllimi i asaj është që të parandalojnë episode të
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!