Presidenti, drejtues i partise ne shtator

Nga tirana https://www.kapsit.com

Kreu i shtetit, Bamir Topi, pritet të zgjidhet si kryetari i partisë së re të së djathtës në muajin shtator, pasi ai të ketë mbyllur edhe mandatin e tij pesëvjeçar si President. Burimet bëjnë të ditur se përgjatë dy muajve të ardhshëm, të cilët janë të fundit të Presidencës të tij,
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!