Porsche Macan | AutoLajme.com

Nga genti https://www.kapsit.com

Në gjuhën indoneziane ‘macan’ nënkupton tigër dhe Porsche me këtë dëshiron të bashkojë forcën, fascinacionin dhe dinamikën e veturës së re.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!