Obama: Blerja e naftës iraniane mund të pakësohet | AutoLajme.com

Nga genti https://www.kapsit.com

Shtetet e Bashkuara të Amerikës, janë të vendosura që t'u vendosin sanksione vendeve të cilat nuk do të pakësojnë blerjen e naftës nga
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!