Nuk e konsideron veten tërheqëse - VIP - Infokus

Nga lumbardh https://www.kapsit.com

Scarlett Johansson nuk e konsideron veten si një seks simbol. Bukuroshja 27-vjeçe është e dëshiruar nga meshkujt në mbarë botën, por ajo nuk e konsideron veten aspak tërheqëse.Kur është pyetur se si ndjehet rreth të qenit si një ‘ikonë seksi”, ajo ës...
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!