Nora Istrefi: Fuck You | KosovaChat

Nga kosovachat https://www.kapsit.com

Nora Istrefi, ka bërë një gjest që mund të mos i pëlqejë adhuruesve të saj. Ajo është fotografuar së bashku me Tunën dhe mikeshat e saja, duke treguar dhe gishtin e mesëm, që nuk është shumë shenjë e mirë.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!