Nis gjyqi mes grave që kërcënuan me flijim e pronarit të pallatit – Agjencia Kombëtare e Lajmeve AMA

Nga moza https://www.kapsit.com

Në Gjykatën e Tiranës ka nisur procesi gjyqësor ndaj pronarit të kompanise ‘Pelivani shpk’ i paditur nga familjet e shtatë grave që tentuan të...
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!