Motra e Ermalit: Dashuria me Françeskën, e vërtetë | Big Brother Albania

Nga bigbrotheralbania https://www.kapsit.com

jo është disa vite më e vogël se Ermali dhe gjithsesi merr përsipër të gjykojë atë çfarë sheh nga ekrani në lidhjen e Ermal Merdanit me vajzën nga Vlora, Françeska. Por komenteve të ndryshme të bëra mbi çiftin, ndërsa thuhet se Françeska i është afruar Ermalit thjesht për të fituar pikë në lojë
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!