Mercedesi bëhet një dragua | AutoLajme.com

Nga genti https://www.kapsit.com

Ja se si koncensionari rus Konig Motors ka transformuar në dragua një Mercedes të vjetër Clasee S AMG. Me teknologjinë e fimave e gjithë karroceria
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!