McLaren zhvillon konkurrentin e Ferrarit | AutoLajme.com

Nga genti https://www.kapsit.com

Njeriu i parë i McLaren-it, Ron Dennis, ka paralajmëruar një ekspansion të madh të veturave personale. Dhe se çdo gjë po ecën sipas planit, e vërteton
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!