Mbyllet në shtëpi, për shkak të peshës - VIP - Infokus

Nga lumbardh https://www.kapsit.com

Jeta e njërës nga femrat më të dëshiruara dhe më të bukura në botë, Salma Hayek, definitivisht nuk ka qenë gjithmonë si një përrallë. Bukuroshja latine ka folur për depresionin e shkaktuar me peshën e tepërt dhe nga problemet me lëkurën.“Kam pasur pr...
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!