Lista C përfshin vendburimet dhe rezervat e reja të naftës

Nga ornela https://www.kapsit.com

Luis Tanushi / Emirjon Senja Debati për shitjen e “Albpetrol-it” mori një rrjedhë tjetër në momentin kur deputetët e djathtë propozuan ndryshime të tjera në ligj, të cilat do të miratoheshin bashkë me draftin fillestar. Propozimet e të djathtëve kishin [...]
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!