Liami-Edit “Ti për mua je nul, je zero”;-Edi “Do fyhesha nëse do kisha vlera për ty” | Big Brother Albania

Nga greta https://www.kapsit.com

Djemtë vishen dhe bëhen gati që të ekzekutojnë provën e javës. Ata dalin në oborr dhe pas pak minutash ata marrin njoftimin që të shkojnë në fushën e lojrave. Të gjithë shkojnë pranë derës së kuqe, me përjashtim të Liamit i cili ende nu
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!