Lady Gaga, veshje ekskluzive nga Giorgio Armani

Nga toni https://www.kapsit.com

Lady Gaga do të veshë krijimet e firmës Giorgo Armani gjatë turit të radhës aziatik, “Born This Way Ball”. Këto janë fotot me skicat e punës që shtëpia e modës Armani ka nisur të punojë për veshjet e këngëtares
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!