Kujdes me perdorimin e aspirines tek femijet | Sekrete Bukurie

Nga genti www.kapsit.com

Përdorimi i aspirinës tek fëmijët në kurimin e gripit ndikon në dëmtimin e trurit dhe të mëlçisë. Nuk duhet harruar se virusi i gripit është
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!