Kreativitet me qimet e trupit | Kuriozitete

Nga greta https://www.kapsit.com

Ti rregullosh qimet në trup është një art i vërtetë. Disa i lënë që qimet të rriten, disa i ruajnë, por ka disa prej atyre të cilët kanë
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!