Kofshë të përziera me kaçkavall | Receta Kuzhine

Nga greta https://www.kapsit.com

Perbersit: -4 karota të mëdha -300 gr. bizele -2 kokë qepe -katër kofshë të zogut të pules -100 gr. kaçkavall -kripë, piper,
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!