Klaudja: “Nuk ia kam marrë shoqes Erionin, ka pasur vetëm histori seksuale” | Big Brother Albania

Nga greta https://www.kapsit.com

U nxitova që dola nga shtëpia, Liamin e shoh si fituesin e BB5 Pasi ka lexuar se çfarë është shkruar për të, Klaudja pohon se akuzat që i janë bërë se i ka marrë shoqes së ngushtë Erionin janë të rreme. “Unë atë vajzë e njoh dhe më ka shtyrë të marr pjesë në këtë ‘reality-show’, po
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!