Klaudia: Nuk konsumoj substanca narkotike | Big Brother Albania

Nga greta https://www.kapsit.com

Pas intervistave të dhëna në studion e “Big Brother” dhe në Fan Club, Klaudia, Vlashi dhe Anila, u përqendruan edhe më shumë në përvojën e tyre brenda shtëpisë më të famshme në Shqipëri, në intervistën e dhënë në emisionin e “Pasdites”.

Në një debat me drejtuesen Lira Burgija dhe gazetarin e vendosur në rolin e analistit, Flavio Qarri, Klaudia përgënjeshtroi thasheth
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!