Itali, arrestohen 2 shqiptarë për trafik droge | GAZETA REPUBLIKA

Nga anaa https://www.kapsit.com

Dy shqiptarë kanë përfunduar në prangat e policisë italiane, sepse dyshohet se janë pjesë e një trafiku ndërkombëtar të lëndëve narkotike Shqipëri-Itali, kryesisht në brigjet e Salento. Gjatë ndalimit shqiptarëve i është sekuestruar edhe 535 kilogramë
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!